Selectieproces


Als kandidaat kun je genomineerd worden binnen één of meerdere categorieën. Het publiek bepaalt wie van de kandidaten wordt genomineerd en uiteindelijk wordt verkozen voor de publiekprijzen. De vakjury bepaalt welke personen en organisaties meedingen naar een vakjury award. Onderstaand tref je de stappen van het selectieproces voor zowel de publieksawards als de vakjury awards.22

apr

Inschrijven WFM Awards

Van 22 april t/m 14 juni kunnen kandidaten zich inschrijven of ingeschreven worden. Aanmelding gebeurt door de kandidaat online in te schrijven op deze website. Na de inschrijving ontvangt de aanmelder een formulier met inhoudelijke vragen. Pas ná het volledig invullen en tijdig retourneren van dit formulier is de kandidaat officieel aangemeld. Deelname wordt geverifieerd bij de kandidaten waarvoor een complete aanmelding is ontvangen. Verificatie gebeurt telefonisch.

Inschrijven kandidaat

26

jul

Bekendmaking genomineerden vakjury awards

Op basis van de ingevulde vragenlijst worden de genomineerden voor de vakjury awards (zowel individueel als organisaties) gekozen en uiterlijk 26 juli hierover geïnformeerd. Uiterlijk 23 aug worden de genomineerden op deze website gepubliceerd.

26

aug

Interviews vakjury

In de periode van 26 augustus t/m 25 oktober vinden interviews plaatst met alle genomineerden voor de vakjury prijzen. Indien mogelijk vinden de interviews plaats op locatie bij de genomineerden.

2

sept

Stembus publieksawards open

Aangemelde individuele kandidaten dingen allen mee met de publieksprijs. Van iedere organisatie wordt op basis van het aantal publieksstemmen bepaald welke kandidaat een nominatie ontvangt. Ben je de enige kandidaat van een organisatie? Dan ben je automatisch genomineerd. Genomineerden worden uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de uitreiking van de awards.

De winnaars voor de publieksawards zullen worden uitgeroepen op basis van de resultaten van de online verkiezingen. Het stemmen in deze verkiezingen is mogelijk voor iedereen. De uitslag van deze verkiezing zal tijdens de award-uitreiking worden bekendgemaakt.

2 september worden alle kandidaten voor de publieksawards op deze website gepubliceerd. Vanaf 2 september t/m 4 oktober kan hier door het publiek worden gestemd.

Stembus nog niet geopend

22

sep

Bekendmaking genomineerden publieksawards

Op basis van het aantal publieksstemmen worden de genomineerden in de week van 26 augustus geïnformeerd en bekend gemaakt op deze website. De publieksawards worden alleen aan individuele kandidaten uitgereikt, niet aan organisaties.

14

nov

WFM Awards Ceremonie 2024

Tijdens een feestelijke award ceremonie worden de awards uitgereikt in de verschillende categorieën.

Terugblik WFM Awards 2023

Blijf op de hoogte

    Voornaam *

    Organisatie *

    Branche *

    E-mail *